POLAKO SE SVE VRAĆA U NORMALU: Uželeo sam se treninga i druženja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 09:22

POLAKO SE SVE VRAĆA U NORMALU: Uželeo sam se treninga i druženja!

Povratak na teren.

Prvi golman reprezentacije Srbije Marko Dmitrović, pre dva dana se sa ostatkom ekipe pojavio na treningu Eibara, opremljen od glave do pete po novim propisima epidemiologa. Pouzdani čuvar mreže je u razgovoru za "Novosti" govorio o danima provedenim u karantinu, ali i o celokupnoj situaciji koja je pogodila Španiju.

- Radio sam u kućnim uslovima i zaista je bilo potpuno neobično, nesvakidašnje. Od klasičnog golmanskog treninga nije bilo ni traga. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jednostavno, držao sam se uputstava i striktnih vežbi koje sam dobijao redovno od klupskog kondicionog trenera. Čak i prvog dana na nastavku priprema je sve bilo posvećeno proveri kondicije. Mnogo sam se uželeo klasičnog golmanskog treninga - počeo je Dmitrović.

- Španija je bila veoma teško pogođena virusom korona. Nisam osećao klasičan strah, više je to bio oprez i dodatna pažnja da se sačuvam od bilo kakvog rizika. Svi su bili izuzetno disciplinovani, a ljudi u klubu su na svoj način vodili računa o svakom igraču Eibara. Nikome nisu prijale vesti o broju obolelih, umrlih, slike i snimci iz medija o mukama koje preživljavaju zaraženi virusom korona. Nadam se da je sve loše polako iza nas i da će cela Španija, ceo svet, da se vrati normalnom životu - dodao je 28. godišnji golman.

- Nažalost, sve utakmice će se igrati pred praznim tribinama i to će stvarno biti poseban utisak i potpuno novo iskušenje za sve nas. Nikada se niko od nas nije ranije sretao sa ovakvom situacijom, pa će sve ovo stvarno da bude vrlo neobično - zaključio je Marko Dmitrović u razgovoru za "Novosti".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.