POKORIO ROLAN GAROS, A ONDA DOŠAO KUĆI: Novak Đoković stigao u Srbiju! Sprema se slavlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 21:31

POKORIO ROLAN GAROS, A ONDA DOŠAO KUĆI: Novak Đoković stigao u Srbiju! Sprema se slavlje

Zasluženi odmor za šampiona.

Najbolji teniser planete, Novak Đoković, juče je osvojio Rolan Garos i napravio još jednu istorijsku pobedu, a danas je doleteo sa svojom porodicom u Beograd, saznaje portal "pink.rs".

Naime, oni su u tajnosti doleteli u Beograd, gde planiraju da ostanu nekoliko dana. Povodom Novakove pobede na Rolan Garosu napraviće i proslavu.

Podsetimo, ovo je drugi put da je Srbin pobedio na Rolan Garosu, a samim tim je umnogome umakao svojim pratiocima na ATP listi!
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GRMLJAVINA ZA NOLETA! VATROMET I TRUBAČI ZA ŠAMPIONA ROLAN GAROSA! Novak obučen u belo sa peharom u ruci! EKSKLUZIVNI SNIMCI

Izvor: Kurir, 14.Jun.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Beograd dan nakon što je u Parizu drugi put u karijeri osvojio Rolan Garos 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.