POKETINO: Nismo dobri i moramo to da prihvatimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 22:04

POKETINO: "Nismo dobri i moramo to da prihvatimo"

Svestan je situacije.

Fudbaleri Čelsija ponovo su razočarali svoje navijače. Na svom terenu su izgubili od Vulverhemptona (4:2) i sada zauzimaju 11. mesto Premijer lige.

Trener Plavaca Maurisijo Poketino svestan je da igra nije na očekivanom nivou.

- Mislim da nismo dovoljno dobri. U ovom trenutku, to je naša realnost. Isto to mislim i za sebe. To što smo pokazali danas je dokaz da nismo dovoljno dobri. Nismo uspeli da se nosimo sa situacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onako kako treba. Niko ne može da bude siguran posle ovog, ne? Ne želim ovde da dođem i da kažem da sam najbolji. U ovom momentu, ne igramo u skladu sa renomeom i istorijom kluba. Moramo to da prihvatimo i da budemo kritični. Nećemo odustati - poručio je Argentinac.

Navijači su ih počastili zvižducima.

- Razumeti navijače je zaista važno. Žao mi je. Razočarani smo kao i oni, ali do kraja moramo da se borimo zajedno. Tokom utakmice moramo da radimo zajedno da bismo postigli dobar rezultat - istakao je Poketino.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.