POKAZAO KLASU U LIGI ŠAMPIONA: Zvezda dobila novog golmana

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 13:59

POKAZAO KLASU U LIGI ŠAMPIONA: Zvezda dobila novog golmana

Ima motiv do neba da se dokaže.

Mladi golman Crvene zvezde Andrija Katić izjavio je da je spreman da uči uz Milana Borjana i Zorana Popovića kako bi jednog dana stao na gol crveno-belih.

- Čast je deliti svlačionicu sa Borjanom i Popovićem. Zaista sam bio presrećan kada sam dobio poziv iz prvog tima, a dogovor je ostao da i dalje budem na raspolaganju omladincima kako bih imao što više mečeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "u rukama“. Trudim se da učim od iskusnijih golmana, da kupim "fore" i da vreme provedeno sa njima bude maksimalno u korist mog napretka - rekao je Katić za klupski sajt.

On je sa omladincima imao sjajnu sezonu, osvojena je titula, a ekipa je stigla do osmine finala Lige šampiona.

- Pomerili smo neke granice, to je ogroman uspeh. Poziv među seniore došao je kao nagrada za sve to, ali i za moj naporan rad - istakao je Katić.

Talentovani čuvar mreže već je "osetio barut" seniorskog fudbala, jer je kao šesnaestogodišnjak debitovao za prvi tim Jagodine. Ipak, najveća želja mu je da zaigra za Crvenu zvezdu.

- Moje je da se trudim, radim i da zaslužim šansu da stanem između stativa u dresu Crvene zvezde - poručio je Katić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bio sjajan u LŠ, da li je vreme da ga iskoristi Dejan Stanković?

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020

Da li je spreman?..Mladi Andrija Katić je velika budućnost srpskog fudbala i Crvene zvezde...Dokazao je to u Ligi šampiona za omladince koju smo pratili ove sezone, ali i u prvenstvu Srbije gde je bio fantastičan...Sada je priključen prvom timu, što mu je velika čast....."Čast je deliti svlačionicu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.