POGLEDAJTE PRVE FOTKE SA VENČANJA: Oženio se Nikola Jokić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 17:51

POGLEDAJTE PRVE FOTKE SA VENČANJA: Oženio se Nikola Jokić!

Veliko slavlje u Somboru.

Srpski košarkaš i igrač Denver Nagetsa Nikola Jokić danas je stao na ''ludi kamen''. "Džoker" je tako brakom krunisao svoju dugogodišnju vezu sa devojkom Natalijom Maćešić u rodnom Somboru.

Odavno Šalke nije član krema nemačkog fudbala, ali lokalni derbi protiv Dortmunda uvek izaziva veliku pažnju. Tako će biti i danas (18.30) na Vestfalenu. Kvota na pobedu Dortmunda je 1,23, a na kombinazziju 1&3+ 1,47. Pogledajte sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Šalke.

- Nikada nisam sanjao o velikom ugovoru, već da se zabavljam i osvajam trofeje. Ugovori su sastavni deo sporta, ali najvažnije su pobede. Za ovo su zaslužni i moja porodica, braća, devojka, bivši i sadašnji treneri - kratko je samo izjavio Nikola.

Podsetimo, Jokić je nedavno završene sezone sa svojim Denverom stigao je do finala konferenciije, ali tu je zaustavljen od strane Lejkersa, kasnije ispostaviće se šampiona NBA lige.

СРЕЋНО МЛАДЕНЦИ !!! #мојград_сомбор #србијамоја_отаџбина #mojgrad_sombor #srbijamoja_otadžbina #nikolajokicofficial#denvernuggets

A post shared by мојград_сомбор (@mojgrad_sombor) on Oct 24, 2020 at 5:27am PDT

СРЕЋНО ЈОКАРА !!! Нрко стао на луди камен:)#мојград_сомбор #mojgrad_sombor #srbijamoja_otadžbina #србијамоја_отаџбина#nikolajokicofficial#nikolajokic #denvernuggets

A post shared by мојград_сомбор (@mojgrad_sombor) on Oct 24, 2020 at 5:16am PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.