PODRHTAVA OSTRVO: Najveća ZVEZDA Sitija prelazi u Inter!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRHTAVA OSTRVO: Najveća ZVEZDA Sitija prelazi u Inter!

Spektakularan transfer u najavi.

Novoformirani klub Inter Majami od naredne sezone prvi put će se takmičiti u MLS ligi. Tim povodom jedan od vlasnika ove ekipe, proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam, užurbano traži pojačanja za debitantsko izdanje na elitnoj sceni američkog fubala.

Budući da raspolažu ogromnim finansijskim sredstvima, u Interu su želeli da dovedu tandem Barselone Lea Mesija i Luisa Suareza, međutim, nerealno je da oba napadača Katalonaca prihvate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poziv i presele se "preko bare".

Zbog toga se Bekam okrenuo novim ciljevima i, po svemu sudeći, pronašao pojačanje u Premijer ligi. Zaštitno lice Inter Majamija postaće vezista Mančester sitija David Silva.

📰| David Silva is set to join Inter Miami (David Beckham's new team) next summer.

[Independent] pic.twitter.com/qUordBDUgJ

— City Chief (@City_Chief) September 19, 2019

Iskusni Španac je produžio ugovor sa Građanima do kraja tekuće sezone, ali i naglasio da mu je to poslednja godina na "Etihadu", kao i da nikad neće igrati za drugi premijerligaški klub.

Silvi se svidela mogućnost da se oproba u SAD, dok "Beks" insistira na dovođenju omalenog virtuoza rođenog u Arguineguinu, ne bi li u Majami privukao veliku hispansku zajednicu sa Floride.

Podsetimo, David Silva je sa Mančester sitijem osvojio četiri premijerligaške titule, dva trofeja u FA kupu, kao i četiri pehara u Liga kupu. Sa španskom reprezentacijom pokorio je Evropu 2008. i 2012. godine i postao šampion sveta 2010. na Mondijalu u Južnoj Africi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Sara Sakradžija.

Slika je zaslužila ☀️

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 1. Сеп 2019. у 11:35 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 23. Апр 2018. у 2:47 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 16. Окт 2017. у 5:44 PDT

Na Adi Bojani top .

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 18. Јул 2017. у 9:35 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 9. Јул 2017. у 11:23 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 10. Сеп 2016. у 8:18 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 9. Мај 2016. у 11:17 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.