PODRHTAVA EVROPA: Liverpul ponudio Mbapeu 250 MILIONA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 11:27

PODRHTAVA EVROPA: Liverpul ponudio Mbapeu 250 MILIONA!

Stigle vesti i iz Katara...

Saga oko Kilijana Mbapea i Pari Sen Žermena se nastavlja. Već mesecima se spekuliše kako je mladi Francuz odredio uslove za svoj ostanak na "Parku prinčeva", te i da je sve bliži prelasku u redove Real Madrida. Međutim, vesti koje stižu iz Engleske, totalno su drugačije...

Prema informaciji Marka Kirdemira, FIFA agenta baziranog u Madridu, engleski velikan Liverpul je spreman da probije sve granice i položi čak četvrt milijarde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra kako bi se Kilijan Mbape preselio u Premijer ligu i postao "skauzer".

Jedan od najboljih mladih fudbalera sveta, navodno, je na ratnoj nozi sa vlasnicima PSŽ, koji su ga prošle godine ubedili da ostane za najluđi ugovor u modernom fudbalu, ali odlaskom Mesija, po svemu sudeći i Nejmara, kao i zbog loše atmosfere u Parizu i ogromnog novca potrošenog na pojačanja i fijaska u LŠ, i Mbape je rešio da "digne sidro".

Njemu ugovor ističe 2024, odbija da ga obnovi, pa će PSŽ moći da ostane bez centa ukoliko ga zadrži i ove sezone. Upravo zbog toga Parižani žele da ga prodaju, a i zaradiće, bogami, enorman novac.

- Biće vesti sledeće nedelje. Bombastičnih vesti iz Engleske. Liverpul je spreman da detonira bombu i ponudi 250 miliona evra za Kilijana Mbapea - javlja Kirdemir.

Kirdemir ima jako dobre konekcije sa fudbalskim i biznis insajderima u Kataru i Saudijskoj Arabiji, pa je otkrio da su prebogati vlasnici PSŽ-a besni na Kilijana Mbapea. Kirdemir je dao intervju za "Marku" i otkrio da je saznao za bes katarske porodice:

- Veoma su besni. Bili su sigurni da će Mbape produžiti ugovor, a sada saznaju da će otići. Emir je jako uznemiren - istakao je Kirdemir.

Ostaje nam da vidimo, hoće li se kraj ove "sapunice" okončati u Madridu, Liverpulu, ili pak kao i godinama unazad, u Parizu, gde je i sve počelo.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.