POBEDA: Filip Krajinović uz mnogo muka savldao Britanca

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 17:23

POBEDA: Filip Krajinović uz mnogo muka savldao Britanca

Meč je trajao 137 minuta.

Srpski teniser Filip Krajinović se plasirao u drugo kolo čelendžera u glavnom gradu Češke - Pragu.

On je sa 2:1 (6:4, 4:6, 6:2) savladao Britanca Jana Čonskog koji je kroz kvalifikacije došao u turnir gde je Krajinović prvi nosilac.

Filip je inače tačno 100 pozicija (179:79) na ATP listi ispred Britanca.

U prvom setu je viđen samo jedan brejk što je bilo dovoljno da Filip slavi sa 6:4. Zatim je do sedmog gema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugog seta svako dobija svoj servis, ali onda su viđena tri brejka - za poravnjanje rezultata.

Filip je tada video da je "vrag odneo šalu" i slavio je sa 6:2 i obezbedio prolaz u narednu rundu gde ga čeka bolji iz duela kvalifikanata Dimitra Kuzmanova (Bugarska) i Italijana Federika Gala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.