PO POTERNICI INTERPOLA: Uhapšen menadžer Sergeja Milinkovića Savića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PO POTERNICI INTERPOLA: Uhapšen menadžer Sergeja Milinkovića Savića (FOTO)

Akcija "Čiste ruke".

Aakcija belgijske policije pod nazivom ''Čiste ruke'' imala je velikog odjeka i u Srbiji! Pre svega zbog činjenice da je u toj akciji uhapšen srpski menadžer Dejan Veljković, ali i akcije srpske policije koja je  sredu veče vršila pretrese u Beogradu i Nišu i zaplenila je 800.000 evra. Za taj novac se sumnja da potiče od izvršenja ovih krivičnih dela, a i koji su osumnjičeni pokušali da „operu" na teritoriji Republike Srbije, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tužilaštvo.

GROM IZ VEDRA NEBA! Racija u belgijskom fudbalu, priveden i menadžer iz Srbije (FOTO)

SADA JE SVE JASNO: Krstajić PRIZNAO šta se zaista desilo sa Matićem (FOTO)

Tom prilikom Viši sud u Beogradu odredio je ekstradicioni pritvor prema crnogorskom državljaninu U. J. inače fudbalskom menadžeru po međunarodnoj poternici koju je za njim raspisala Belgija.

Belgija ga traži zbog sumnje da je izvršio krivično delo kriminalnog organizovanja korupcije i pranja novca. Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak sinoć nakon saslušanja odredio ekstradicioni pritvor prema U. J.

Play hard work hard 👍🏻💪🏻

Објава коју дели Mateja (@kezman888) дана 2. Мај 2018. у 10:30 PDT

Crnogorske ''Vijesti'' otišle su korak dalje i javljaju da je u pitanju Uroš Janković, jedan od menadžera koji zastupa interese Sergeja Milinkovića Savića. Tačnije, člana agencije Mateje Kežmana o čemu više možete da pročitate OVDE

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.