PO DOLASKU PIKSIJA: Evo ko je prvi otišao iz FSS (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 13:42

PO DOLASKU PIKSIJA: Evo ko je prvi otišao iz FSS (FOTO)

Sporazumni raskif ugovora.

Vladimir Matijašević nije više sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije. Ovu funkciju obavljao je od kraja jula 2019. godine. U poslednje vreme glasno se govorilo o njegovom odlasku iz FSS, što se potvrdilo kao tačnim.

Kako Tanjug saznaje, došlo je do sporazumnog raskida ugovora.

Informaciju je potvrdio i sam Vladimir Matijašević.

- Tačno je. Na leto mi ističe ugovor sa FS Srbije, ali smo se dogovorili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ranije prekinemo saradnju uz obostrano razumevanje i poštovanje. Želim da zahvalim svima na saradnji od rukovodstva do zaposlenih u sportskom sektoru, sportskom centru... Bilo mi je zadovoljatvo i dragoceno iskustvo. Novom selektoru Draganu Stojkoviću, direktoru A tima Diki Stevanoviću kao i svima ostalima želim mnogo sreće i uspeha u daljem radu. Što se mene tiče uvek ću biti tu kao apsolutna podrška - rekao je Matijašević.

Posle novog kiksa Milana u sredu Interu je otvoren autoput ka tituli, prvoj od 2010. godine. Da bi do toga došlo Nerazuri moraju da nastave s pobedama, a večeras (20.45) gostuju Parmi i kvota na dvojku je 1,33, a na kombinazziju 2&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Parma - Inter.

Pre angažovanja u FSS, Matijašević je obavljao ulogu sportskog direktora u Napretku, Čukaričkom i atinskom AEK-u.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.