Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLS - Komesar odbija da registruje mečeve 28. kola!

Komesar za takmičenje Prve lige Srbije Branko Stojaković izjavio je da neće registrovati sve utakmice 28. kola jer veruje da su se desile stvari koje moraju da ispitaju istražni i discpilinski organi.

Fudbal se u Srbiji odavno nalazi na niskim granama ali nam se čini da iz sezone u sezonu fer-plej i pravila igre bivaju degradirani sve više i više.

Utakmica 28. kola Jelen Superlige između Spartaka i Donjeg Srema izazvala je veliku buru a ništa manje prašine nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se podiglo ni nakon mečeva 28. kola Prve lige Srbije.

Javnost u Srbiji bruji o tome kako je nekoliko utakmica bilo namešteno ali dokaza još uvek nema. Zbog sumnji u neregularnost komesar za takmičenje Branko Stojaković najavio je da neće registrovati sve utakmice 28. kola.

"Nisu još stigli svi izveštaji sa utakmica odigranih u sredu, ali i kada stignu, pojedine utakmice 28. kola sigurno neću registrovati postignutim rezultatima" kaže Stojaković za "Sport".

Priče koje se ovih dana mogu čuti tiču se rezultata mečeva igranih u Šapcu, Novom Sadu i Petrovcu na Mlavi...

"Jasno je da će biti mnogo posla za istražne i disciplinske organe, kojima ću proslediti materijale. Priče o sumnjivim radnjama stizale su i do mene pre mečeva u sredu, stižu i sada, a tiču se pojedinih utakmica 29. kola i jednostavno, moramo da reagujemo, moramo da ispitamo sve" poručuje Stojaković.

Kada su u pitanju utakmice 29. kola na pojedinim portalima pojavili su se i spiskovi onih mečeva za koje se sumnja da će biti namešteni.

Ništa bolja situacija nije ni u Jelen Superligi gde je na sednici Odbora za hitna pitanja klubovima poslata poruka da ne pokušavaju da varaju a na odgovornost su pozvane i sudije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.