Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2020, 16:20

PLS: Izdvojila se četiri favorita

Sutra derbi u Novom Sadu...

Kolo uoči zimske pauze čini se da imamo četiri tima što su se izdvojila kao glavni pretendenti na prva dva mesta u Prvoj ligi Srbije i plasman u elitu. Pobedama u Čačku, odnosno na Topčiderskoj zvezdi, Kolubara i Grafičar prišli su drugoplasiranom Kabelu i pobegli petoplasiranoj Jagodini na pet i šest bodova. Imaju Ćurani, doduše, utakmicu manje, ali pošto ih sutra čeka put u Novi Sad sva je prilika da se ta razlika neće menjati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Grafičar je veoma lako izašao na kraj sa kraljevačkom Slogom koja je istkla belu zastavu već posle pedesetak minuta igre. Grafosi su postigli dva gola u uvodnom delu susreta (do 13. minuta), onda na startu drugog poluvremena još jednom zatresli mrežu rivala i tada je bilo jasno da Sloga nema šta da traži na ovom susretu. Preostalo je samo da dobijemo odgovor na pitanje koliko će lopti u mreži Kraljevčani poneti kući.

Nije domaćin bio previše surov, zaustavio se na pet.

Lazarevčani su imali teži posao u Čačku. Vodili su sa 2:0, međutim gol Borca u 71. minutu uneo je dramu u ovaj meč. Na kraju ipak druga vezana pobeda Kolubare i potvrda je krizi došao kraj.

Još dve pobede danas su ostvarili gosti, obe veoma važne za opstanak. Pančevački Železničar slavio je u Pirotu (1:0), a Loznica u Zemunu (2:1).

PRVA LIGA SRBIJE – 16. KOLO

Petak

IMT – Dubočica 3:1 (3:0)

/Terzić 14, 45, Fofana 32 - Stanković 84/

Radnički 1923 – Budućnost D. 2:0 (1:0)

/Jeličić ag 9, Nikodijević 67/

Subota

Borac 1926 – Kolubara 1:2 (0:1)

Garfičar – Sloga K. 5:1 (2:0)

Radnički P. – Železničar P. 0:1 (0:1)

Zemun – Loznica 1:2 (1:0)

Nedelja

13.00: Dinamo V. Radnički SM

13.00: Kabel – Jagodina

13.00: Žarkovo – Trajal

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.