PLAVCI SU OVO ČEKALI: Vraća se Kante, biće spreman već za Real?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2023, 18:07

PLAVCI SU OVO ČEKALI: Vraća se Kante, biće spreman već za Real?

Van prvog tima je od avgusta prošle godine.

Fudbaler Čelsija Francuz Ngolo Kante mogao bi da bude spreman za prvi meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Reala, koja će biti odigrana 12. aprila u Madridu, prenosi španski sportski list As.

Kante je zbog povrede propustio veći deo sezone, ali menadžer Čelsija Grejem Poter moći će da računa na francuskog fudbalera za dve nedelje.

Kante je van prvog tima od avgusta prošle godine zbog čega je propustio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Svetsko prvenstvo u Kataru. On se vratio na teren igrajući za ekipu Čelsija do 21 godine na prijateljskom meču protiv Čarltona.

Revanš meč četvrtfinala Lige šampiona između Čelsija i Reala biće odigran 18. aprila u Londonu.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda ruska klizačica Adelina Sotnjikova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.