PL - Trešnjice odnele čitav plen iz Sautemptona! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - "Trešnjice" odnele čitav plen iz Sautemptona! (video)

Presudila bolja igra gostiju u prvom poluvremenu.

Ekipa Bornmuta uspela je da osvoji tri boda u Sautemptonu gde je porazila domaću ekipu sa 3:1 u šestom kolu engleske Premijer lige.

Iznenadile su "trešnjice" domaću ekipu konkretnijom igrom u prvom poluvremenu kada su i stekle, ispostaviće se na kraju, nedostižnu prednost.

Već u desetom minutu Bornmut je poveo golom Nejtana Akea nakon odlično izvedenog kornera Rika.

Do poluvremena gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su uspeli da udvostruče prednost preko Harija Vilsona koji je u 35. minutu krunisao odličnu akciju po levoj strani.

Pokušavali su "sveci" na sve načine da izbegnu poraz na domaćem terenu, Džordan Vard-Prouz je smanjio prednost rivala u 52. minutu sa penala, ali više od toga izabranici Ralfa Hazenhatla nisu mogli.

Konačnih 3:1 postavio je Kalum Vilson u petom minutu nadoknade vremena.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sezona se još nije zahuktala, a već imamo najurnebesniji gol u Premijer ligi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2019

Strašan meč na otvaranju šestog kola Premijer lige odigrali su Sautempton i Bornmut, pravi komšijski derbi dva grada sa koje deli oko 50 kilometara, a posle velike borbe u 90 i kusur minuta Trešnjice su slavile zasluženo sa 3:1. Slavile su jer su bile bolje u prvom poluvremenu kada su Nejtan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.