PL - Tim kola od igrača iz samo tri kluba! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Tim kola od igrača iz samo tri kluba! (foto)

Uredništo sajta 'WhoScored.com' izabralo idealan tim 10. kola Premijer lige koji je sačinjen od fudbalera Totenhema, Arsenala i Votforda.

Očekivano, najbolje ocenjen igrač je Hari Kejn.

Centarfor 'Pevaca' je dobio čistu desetku pošto je postigao het-trik na gostovanju u Bornmautu i tako najavio bolje dane nakon bledih partija na početku sezone.

Od Kejnovih saigrača u ovom 'idalnom' timu su još vezisti Kristijan Eriksen i Musa Dembele, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je bio strelac prvog gola za 'Sparse' protiv 'Trešnjica', kao i desni bek Kajl Voker i štoper Tobi Alderveirld.

Tri delegata dao je i lokalni rival Totenhema, Arsenal, koji je na svom terenu bio bolji od Evertona (2:1). Nema strelca prvog gola za 'Tobdžije' Žirua, ali ima asistenta kod istog Mesuta Ozila. Tu su i asistent kod drugog gola Santi Kasorla i egzekutor Loran Košćelni.

Votford je odneo ceo plen sa 'Britanije', stadiona Stouka koji važi za jedno od najugovnijih gostovanja, a trojica 'Strešljenova' su zbog toga nagrađena mestom u idelanom timu: iskusni brazilski golman Eurelio Gomeš, defanzivac koji igra kao pozajmljen igrač Čelsija Nejtan Ake i čovek koji je potvrdio trijumf za konačnih 0:2, reprezentativac Švajcarske, rodom iz Prizrena, Almen Abdi.

Kane scores a perfect 10 as #THFC edge out #Arsenal's stars in our London TOTW, w/@WhoScored https://t.co/SEdyVcyWsC pic.twitter.com/GuFY92gLPU

— Standard Sport (@standardsport) October 26, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.