PITALI SU IH O PRIPREMAMA: Zvezdin KVARTET imao je JEDNOGLASAN odgovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PITALI SU IH O PRIPREMAMA: Zvezdin KVARTET imao je JEDNOGLASAN odgovor!

Crveno-beli se pripremaju na Pafosu.

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su još jedan dan priprema na Pafosu. Stručni štab na čelu sa trenerom Vladanom Milojevićem ima razloga za zadovoljstvo, obzirom da svi kandidati uspešno odgovaraju postavljenim zadacima. U timu sa Marakane nema povređenih igrača, što dodatno olakšava posao pri uigravanju sastava, za prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv moskovskog CSKA.

BAJKA SE NASTAVLJA: Hajdin postaje reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crne Gore

JOVIČIĆ: Umor polako stiže, ali svi smo zdravi

Kako je na prvom delu priprema? 👍 #fkcz #czv #crvenazvezdafk

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Jan 20, 2018 at 6:02am PST

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Adžić odlazi iz Zvezde

Zvezdin kvartet (Branko Jovičić, Gelor Kanga, Ben El Fardu i trener golmana Dušan Gašić) na pitanje kako je na prvom delu priprema, imao je jednoglasan odgovor. Svi su pokazali ispružen palac, što svedoči da je atmosfera na treninzima jesenjeg prvaka više nego odlična.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.