PIKSI PONOVO BIRA: Ovo su dva jaka rivala koja će testirati Srbiju u junu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 12:44

PIKSI PONOVO BIRA: Ovo su dva jaka rivala koja će testirati Srbiju u junu

Orlovi na novom zadatku.

Fudbalske reprezentacija Srbije odigraće u junu dve utakmice u Japanu, protiv Jamajke i selekcije domaćina, saopšteno je na sajtu FSS.

Mančester Junajted je obezbedio plasman u Ligu šampiona, ali večeras (21.15) ima priliku da okonča nade najvećeg rivala Liverpula da će sledeće sezone igrati elitno takmičenje. Kvota na keca na Old Trafordu je 2,80, iks je 3,35, dvojka 2,50, a GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Junajted - Liverpul.

Srbija će 7. juna igrati prijateljski meč protiv Jamajke u Hjogu, od devet sati po srednjeevropskom vremenu, a pet dana kasnije na "Kirin kupu" protiv Japana u Kobeu, od 12.25 po srednjeevropskom vremenu.

Podsetimo, „Orlovi“ su odlično startovali u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo osvojivši sedam bodova u tri utakmice.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.