PIKSI OTKRIO PRED KAMERUN: Biće promena, naše aspiracije su jasne

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 17:45

PIKSI OTKRIO PRED KAMERUN: Biće promena, naše aspiracije su jasne

Selektor pred meč drugog kola.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izneo je svoja očekivanja pred meč sa Kamerunom u drugom kolu Svetskog prvenstva.

- Mi smo i ranije znali da će utakmica sa Brazilom biti jako teška, pogotovo što smo imali problema sa povredama. Ovaj Mundijal je za Srbiju počeo praktično posle ovog meča i jasno nam je da ćemo se sa Kamerunom i Švajcarskom boriti za prolazak. Situacija je bolja što se tiče prolaska dalje. Veoma je bitan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sledeći meč, naše aspiracije ne umanjuje poraz u prvom duelu i utakmicu ćemo pripremiti na najbolji mogući način - počeo je Stojković a potom govorio o stanju sa povredama.

- Biće promena u timu. Što se tiče Filipa Kostića situacija nije odlična da bi bio prezadovoljan, ali sam zadovoljan onim što smo imali pre nekoliko dana i to me raduje. On je poslednja dva treninga odradio sa ekipom i biće u konkureniciji za tim. Intenzitet kojim je radio mene raduje i ja mogu da računam na njega na sledećim mečevima. 

Selektor se još jednom osvrnuo na meč protiv Brazila.

- Statistika pokazuje da smo pretrčali više od Brazila, ali smo se previše trošili, imali smo mnogo izgubljenih lopti, nismo imali napad, nismo bili konkretna ekipa na terenu i kad je tako ne može se dobiti iko. Razlog je i što nismo bili kompletni, a da jesmo bila bi totalno druga priča. No, ponavljam da me raduje kako su igrači radili u prethodnih nekoliko dana i vraćamo se kada je najpotrebnije. Što se fizike tiče.. Od dolaska u Katar imali smo jedno 7-8 igrača koji nisu bili u trenažnom procesu! Nisam to mogao javno da govorim jer bi ceo svet znao. To je bilo vrlo zabrinjavajuće za mene. Neko me je pitao, selektore ne vidimo osmeh.. Sad znate razlog što ga nije bilo. Na kraju, osmeh se polako vraća, bolje je nego što je bilo istakao je Stojković.

Duel protiv Kameruna se igra u ponedeljak od 11 časova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.