PIKE ODLAZI IZ BARSE: Šakira odabrala NOVI klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 12:35

PIKE ODLAZI IZ BARSE: Šakira odabrala NOVI klub!

Rastanak posle 12 godina.

Ako je verovati španskim medijima, Barselona će tokom leta ostati bez jednog od ključnih igrača, Žerara Pikea. Prema tvrdnjama Don Balona Pike je već saopštio Mesiju i vodećim ljudima da nakon 12 godina želi da napusti Nou Kamp.

 Kao moguća naredna destinacija navodi se MLS.

Iako ima ugovor do 2022. godine, 33-godišnji štoper je doneo odluku o odlasku jer ulazi u jesen karijere, ali i dalje želi da nastavi da igra fudbal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Navodno je i Šakira pristala na odlazak u MLS, gde bi Pike trebalo da zaigra u dresu ambicioznog Intera iz Majamija, čiji je vlasnik Dejvid Bekam.

Pike je samo jedno u nizu od zvučnih imena koje Bekam želi u svom klubu. Kao potencijalna pojačanja od ranije se spominju David Silva, Serhio Busket, Edinson Kavani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.