PEŠIĆ OŠTRO PRED START EVROBASKETA: Vi ste tu da palite masu, ali nemojte da mi izvrćete reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2022, 21:33

PEŠIĆ OŠTRO PRED START EVROBASKETA: Vi ste tu da palite masu, ali nemojte da mi izvrćete reči

Uvek bez dlake na jeziku.

Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić govorio je na konferenciji za medije pred start Evropskog prvenstva u Nemačkoj, Gruziji, Češkoj i Italiji.

Orlovi prvi duel igraju u petak od 21 čas, a protivnik je Holandija.

- Postoji plan igre, plan svega, vodimo računa ne samo o potrošnji, već i da utakmicu kao prvu, respektujemo, a da pokažemo i skromnost, i da pokažemo samopouzdanje, da verujemo u mogućnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali u isto vreme da budemo skromni - rekao je Pešić, pa potom upozorio.

- Okružuje nas masa navijača, a vi koji palite narod u Srbiji, ja razumem da imate svoj stav, to je vaše pravo, vi ste da komentarišete i o igri, koučingu, ali ne bih baš voleo da se moje reči koriste u tu svrhu. Samo sam rekao da je prvi cilj u Pragu je da nastavimo proces, da pokušamo da popravimo igru i da se kvalifikujemo za Berlin. Nigde nisam rekao da ćemo biti ovde prvi ili u Berlinu. Naravno da bih voleo, ali ne određujem ciljeve, to ste vi odredili kada sam došao u septembru. Voleo bih da mi ne izvrćete reči, to ekipi nije potrebno. Trener sam 40 godina, ništa me ne može iznenaditi, ali volim, ako ćemo da sarađujemo, a ja sam spreman, onda da se moje reči ne izmišljaju i da budemo skromni i korektni prema timu - rekao je Pešić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.