PES 2017: Stiže novi sadržaj s Liverpulom i Dortmundom

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PES 2017: Stiže novi sadržaj s Liverpulom i Dortmundom

Otkriveno je šta nas to čeka u prva dva besplatna dodatka koja uskoro stižu za najpopularniju fudbalsku igru u Srbiji

Prvi apdejt će biti dostupan krajem ovog meseca, a u njemu nas očekuje mnogo unapređenih modela igrača, pre svega kada su u pitanju njihova lica. Čak 39 novih igrača i njihovih unikatnih stilova igranja će biti dodato u igru, a među njima su Visam ben Jeder, Viktor Vanjama i Denis Suarez.

Apdejt donosi i promenu kod reklama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se vide sa strane terena, a tu je i više opcija kada je u pitanju selekcija kopački za vaše igrače.

Nešto kasnije, sledećeg meseca, stiže nam i drugi apdejt koji u igru donosi mogućnost da izaberete 4K rezoluciju. Osim ovoga, očekuje nas i sadržaj koji će biti baziran na PES 2017 partnerima, Liverpulu i Borusiji Dortmund. Oba tima će biti predstavljena preko zvaničnih Enfild i Signal Iduna Park stadiona, a čekaju nas i njihove poznate pesme i prepoznatljivo navijanje koje se čuje tokom njihovih utakmica. Za više informacija o najnovijem PES-u kliknite ovde.

Izvor: ign.adria.com

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.