PAVIĆEVIĆ PRESREĆAN: Istorijski uspeh Mornara

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 22:23

PAVIĆEVIĆ PRESREĆAN: Istorijski uspeh Mornara

"Nastojaćemo da se na zaustavimo na ovome što smo ostvarili u ligaškom delu takmičenja."

Mornar iz Bara je pobedom nad Igokeom od 88:79 u poslednjem kolu ABA lige obezbedio učešće u plej-ofu regionalnog takmičenja, a svoje utiske nakon trijumfa izneo je trener crnogorskog tima Mihailo Pavićević.

- Imali smo mnogo uspona i padova, dosta iz objektivnih razloga, jer su nas povrede i bolesti pratili tokom čitave sezone. Završilo se hepiendom, uspeli smo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plasiramo u plej-of i ostvarili oba ovogodišnja cilja, plasman u 16 najboljih ekipa Evrokupa i među četiri u ABA ligi. Ovo je ujedno i najbolji rezultat u našoj istoriji, jer smo osvojili treće mesto u ABA ligi - rekao je Pavićević, a zatim nastavio:

- Za veliki uspeh su zaslužni igrači. Oni su izneli sav teret na svojim plećima. Pored svih nedaća, uspeli smo da se vratimo i plasiramo u polufinale plej-ofa. Čestitam momcima koje vodim na velikom uspehu. Nema mnogo odmora. Želimo da se spremimo što bolje za mečeve koji slede. Nastojaćemo da se na zaustavimo na ovome što smo ostvarili u ligaškom delu takmičenja.

Trener Igokee Dragan Bajić nije bio tužan, jer je njegov tim i pre duela sa Mornarom izborio plasman u polufinale, gde će igrati protiv Crvene zvezde.

- Dobro smo se držali do završnice druge deonice, ali je tada došlo do pada koncentracije i olako primljenih poena. U drugom poluvremenu smo pokušali da se vratimo, ali protok lopte nije bio idealan. Napravili smo veliki rezultat, prvo smo se plasirali u Ligu šampiona, a onda i u 16 najboljih, zatim i u plej-of ABA lige. Okrećemo se duelima koji nas očekuju protiv Crvene zvezde - naglasio je trener Igokee, Dragan Bajić, koji je nedavno imenovan na mesto selektora Severne Makedonije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.