Izvor: HotSport.rs, 25.Avg.2016, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PATRIOTA: Biševac napustio Lacio zbog Kosova i Metohije?

Kako su Mateja Kežman i sam reprezentativac Milan Biševac potvrdili, iskusni defanzivac je napustio Lacio i vratio se u Francusku.

Kako prenosi list Alo, Milan Biševac je odlučio da posle osam meseci napusti Rim i vrati se u Francusku. Razlog su kašnjnje plate, ali i sukob sa sportskim direktorom Igli Tarom. Do nesuglasica je došlo oko srpske pokrajine Kosova i Metohije, odakle je Milan Biševac rodom.
– Povratak u Ligu 1 i Francusku označava >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << moj povratak drugoj kući. Jako sam srećan zbog toga – napisao je na Tviteru, Milan Biševac.
On je postao novi član Meca, ekipe koj je prošle sezone izborila plasman u “elitu”. Biševac, koji naredne sedmice puni 33 godine, u Francuskoj je osam godina nastupao za Lens, Valensijen, Pari Sen Žermen i Lion. Karijeru je počeo u beogradskom BASK-u, a igrao je još za Bežaniju, Železnik i Crvenu zvezdu. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 19 utakmica.
The post PATRIOTA: Biševac napustio Lacio zbog Kosova i Metohije? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.