PARIŽANI VEĆ ZAVRŠAVAJU POJAČANJE ZA LETO: ZA 40 miliona rešavaju problem levog beka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 15:58

PARIŽANI VEĆ ZAVRŠAVAJU POJAČANJE ZA LETO: ZA 40 miliona rešavaju problem levog beka (FOTO)

Oduševio protiv Reala.

Pari Sen Žermen je u prvom meču osmine Lige šampiona savladao Real Madrid, a samo dan posle pobede pojavila se informacija da će Sveci završiti posao oko pojačanja koji će doduše biti završen na kraju sezone.

Parižani su odlučili da otkupe Nuna Mendeša koji je u Pari Sen Žermenu na pozajmici iz Sportinga. Sveci su njegovu pozajmicu platili sedam miliona evra uz opciju da ga otkupe za dodatnih 40 miliona i odlučili su da aktiviraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tu opciju.

#PSG 🇫🇷

👀 Nuno Mendes convence y el PSG apostará por él

👉 Según Fabrizio Romano, el lateral permanecerá en la capital francesa https://t.co/sNxD1ROm3v

— Diario SPORT (@sport) February 16, 2022

Mendeš odlično igra od početka sezone, a bio je i jedan od najboljih igrača u meču protiv Reala. Sveci će ga upariti sa Ašrafom Hakimijem i tako na duži period rešiti pitanje bekovskog tandema.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.