PAO ljut na sudije, ali i na TV komentatora

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO ljut na sudije, ali i na TV komentatora

Olimpijakos je pobedio Panatinaikos rezultatom 92:76 u četvrtom meču finalne serije plej-ofa grčkog šampionata, a Zeleni su imali mnogo prigovora posle poraza.

Klub iz Pireja je izjednačio u finalnoj seriji na 2:2, pa će odlučivati majstorica. PAO je pognute glave napustio "Dvoranu mira i prijateljstva", ali nije moglo da prođe bez verbalne razmene potom.

Zeleni su odmah posle meča izdali zvanično saopštenje, u kojem su naglasili da je u Olimpijakosu do pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pomogao sudija, ali i televizijski komentator, koji ih je favorizovao.

"Mislimo da Olimpijakos ne bi trebalo da ima bilo kakve primedbe na sudiju Koromilasa. On ima podršku vlasnika Olimpijakosa u svakom slučaju. Što se tiče komentatora Vasilisa Skuntisa, koji je javno slavio uživo u prenosu, on je zaslužio mesto sa pogledom na čirlidersice Olipijakosa za sledeću godinu. Na kraju krajeva, posle ovoga danas, on će moći da prisustvuje samo mečevima u Dvorani mira i prijateljstva", saopštio je PAO.

Pre meča u Atini su izbili neredi navijača, koji su se sukobili sa policijom, a zapaljen je i televizijski kombi.

"Zanimljivo je i šta će biti odluka suda posle onoga što se desilo pre utakmice. Samo tri povređena policajca, zapaljen automobil i tuča", takođe je saopštio PAO.

Majstorica između dva velika rivala se igra u nedelju od 18 časova u dvorani OAKA, terenu Panatinaikosa.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.