Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2020, 21:53

PAO doveo pojačanje, potpisao Vajt

Ugovor na godinu dana

Malo je utihnulo košarkaško tržište prethodnih dana, ali Panatinaikos i dalje radi punom parom na stvaranju tima za narednu sezonu. Zvanično novi košarkaš Zelenih postao je Eron Vajt koji je potpisao ugovor na godinu dana.

Vajt je nastupao dve godine u Žalgirisu iz Kaunasa, a prošlu sezonu startovao je u Olimpiji iz Milana

Radi se o američkom košarkašu koji je krenuo da igra košarku na Univerzitetu Ajova. On >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je u julu prošle godine otišao u Aramni, ali je posle toga prosleđen u Tenerife odakle sada dolazi u Panatinaikos.

Pamtimo ga po odličnim igrama za Žalgiris kada je prosečno davao devet poena i imao četiri i po skoka na 36 evroligaških utakmica.

Sada će deliti svlačionicu između ostalog i sa srpskim košarkašem Nemanjom Nedovićem.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Άαρον Γουάιτ για τη σεζόν 2020/2021.

Welcome @Aaron_White30 ☘#paobc #WeTheGreens #panathinaikosbc #panathinaikoshttps://t.co/UqrCegYTQz pic.twitter.com/iRXBCgMFRg

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.