PAO U VELIKOM PROBLEMU: Lesor i Vildoza došli u nevreme?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 16:31

PAO U VELIKOM PROBLEMU: Lesor i Vildoza došli u nevreme?

Ni Ataman ne može da ih reši...

Doskorašnji član Panatinaikosa Derik Vilijams je na društvenim mrežama ušao u raspravu sa fanovima na temu svojih prihoda i odlaska iz redova atinskog tima.

Vilijamsa je naročito pogodio jedan tvit, na koji je posebno da replicira.

- Olimpijakosovi navijači su ti govorili da praviš grešku što ideš tamo, ali si bio zaslepljen zelenom bojom para - glasi tvit na koji je usledio odgovor bivšeg NBA igrača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Oni mi čak nisu ni nudili najviše, tako da taj deo nije tačan… Rekao bih da ima mnogo problema za koje smatram da Ataman ne može da reši, a on je jedan od najboljih tamo. Ako uspe, skidam kapu - napisao je Vilijams.

They weren’t even offering the most so that part isn’t true .. I will say that there are many problems that I don’t think Ataman can fix and he is one of the best out there. If he does , I’ll take my hat off to him. https://t.co/ekkiGlGih0

— Derrick Williams (@DWXXIII) July 3, 2023

Već nekoliko godina su evidentni problemi u Panatinaikosu što se tiče rezultata, sklapanja tima i čestih smena trenera. Olimpijakos je preuzeo potpunu dominaciju u Grčkoj i izgledno je da će se ona nastaviti nadalje.

Ergin Ataman je prešao iz Efesa u PAO i već kreće sa formiranjem tima za narednu sezonu, a među pojačanjima su bivši igrači Crvene zvezde i Partizana, Luka Vildoza i Matijas Lesor.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.