PAO POTPIS NA MARAKANI: Ugovor do 2027. godine (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 16:58

PAO POTPIS NA MARAKANI: Ugovor do 2027. godine (FOTO)

Očekuje šansu.

Crvena zvezda nastavlja sa podmlađivanjem ekipe i čini se da će ove sezone kod Baraka Bahara dobiti pravu šansu.

Tako su u klubu sa Marakane produžili ugovor sa talentovanim krilnim igračem Nikolom Kneževićem do 2027. godine.

– Velika je čast produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom, klubom u kom sam ponikao. Zaista sam srećan što sam ovde, i želim da se što pre nametnem u prvom timu i dobijem priliku da debitujem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a zatim i da imam što više dobrih utakmica. Atmosfera je odlična, družimo se, poštujemo i mislim da se to vidi i na terenu, s obzirom na to da Zvezda igra sjajno. Svi moji snovi su vezani za Zvezdu, ali idem korak po korak. Prethodnih šest meseci sam proveo u Napretku, smatram da sam zreliji nego što sam bio i spremniji za izazove koje sa sobom nosi Zvezdin prvi tim. Pozitivna trema je prisutna, ali navikao sam na sve to i znam kako da se nosim sa pritiskom - rekao je Knežević.

Mladi Nikola Knežević je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2027. godine! Talentovani fudbaler je zadužio dres sa brojem 41 i priključio se treninzima Baraka Bahara.

🔴⚪️ #fkcz pic.twitter.com/vC11wqRzuZ

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 28, 2023

Nikola Knežević je rođen 10. marta 2003. godine u Zemunu i prošao je mlađe kategorije Crvene zvezde i to na najbolji mogući način, s obzirom na to da se okitio titulom Omladinske lige Srbije postigavši 21 pogodak. Kalio se Knežević potom u Grafičaru gde je upisao 50 utakmica i 11 golova, a zatim i u Napretku gde je nastupio na 16 utakmica.

Prošao je sve mlađe kategorije selekcije Srbije, a najbolje se snalazi na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.