PAO JE DOGOVOR: Evo gde će Strahinja Pavlović igrati sledeće sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 17:42

PAO JE DOGOVOR: Evo gde će Strahinja Pavlović igrati sledeće sezone

On je deo Salcburga od 2022. godine.

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović potpisaće novi ugovor sa Salcburgom i tako produžiti saradnju na još godinu dana.

Sportski direktor Salcburga Kristof Frojnd potvrdio je da se austrijski klub dogovorio sa Pavlovićem oko produžetka saradnje, prenosi Mocartsport.

- Dogovorili smo se s njim da definitivno ostane u Salcburgu bar još godinu dana. On je to i sam javno rekao. Imali smo vrlo prijatan razgovor. Stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u tome što se Strahinja oseća vrlo komforno ovde i želi da ostane u klubu makar još jednu sezonu - istakao je Frojnd.

Pavlović je deo Salcburga od 2022. godine i do sada je odigrao 23 utakmice i postigao jedan gol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.