PAO: Imali smo više iskustva

Izvor: B92, 01.Nov.2013, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO: Imali smo više iskustva

Trener Panatinaikosa Jorgos Moireas istakao je posle pobede u Pioniru nad Crvenom zvezdom Telekom da je njegov tim iskoristio iskustvo u finišu meča.

Grčki tim slavio je u Beogradu 90:86 posle produžetka, iako je na poluvremenu imao 15 poena zaostatka u punom Pioniru.

"Pokazali smo karakter. Iako je Zvezda imala psihološku prednost u produžetku, jer je uspela da nas stigne, imali smo više iskustva, loptu smo gurali pod koš, pogađali smo kada je bilo potrebno i pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo", rekao je Moireas.

"Crveno-beli" su briljirali u prvom poluvremenu, pogodili 70% šuteva za dva poena i stekli velikih 48:33.

"Bila je teška utakmica u veoma posebnoj dvorani za nas. Igrači su dobili energiju od navijača. Zvezda počela odlično u odbrani, agresivno i snažno, nismo reagovali u tom delu igre i bili smo mekani, bili smo nervozni u napadu. U drugom poluvremenu smo popravili odbrani, želeli smo da Zvezda nema dobar protok lopte u napadu. Zvezda je bila veoma agresivno, pa je lopta često išla na Papasa. Igrači Zvezde su bili umorni da bi igrali jedan na jedan", analizirao je meč trener PAO-a.

Igrači Panatinaikosa su posle završetka meča brzo otišli u svlačionice ne pozdravivši se sa rivalom.

"Ovde smo da pričamo o košarci, Zvezda je uradila sve da uslovi budu regularni. Panatinaikos poštuje sve timove, a vi bolje znate od nas", rekao je Moireas.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.