PAO 2 PUTA ZA 3 MINUTA: Nejmar se uhvatio za obraz... A onda HAOS! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO 2 PUTA ZA 3 MINUTA: Nejmar se uhvatio za obraz... A onda HAOS! (VIDEO)

Žestoko.

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju svoju evropsku bajku u Ligi šampiona, a u drugom kolu gostuju ekipi PSŽ u glavnom gradu Francuske.

Predvodnik Parižana je brazilski reprezentativac, jedan od najboljih fudbalera današnjice - Nejmar. Osim po fudbalskim bravurama, svetska javnost ga često pominje i zbog padanja i navodnog simuliranja, što on oštro poriče.

Za 3 minuta Nejmar pao kao pokosen vec 2 puta 😄

— ☞ Navi ☜ (@IvanVuksanovic1) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << October 3, 2018

Brazilski napadač svakako je igrač PSŽ-a na koga fudbaleri Zvezde obraćaju posebnu pažnju.

Zanimljiv trenutak je bio u prva tri minuta utakmice u Parizu, kada je Nejmar dva puta pao nakon duela sa igračima beogradske ekipe.

A onda haos! Nejmar je potom pokazao i drugu stranu svog umeća - za samo nekoliko minuta dao je dva gola. Jedan iz slobodnog udarca, drugi iz igre (golove s meča pogledajte na OVOM linku).

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.