PANTER IMA VELIKI PROBLEM: Obradović KONAČNO OTKRIO o čemu se radi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 22:21

PANTER IMA VELIKI PROBLEM: Obradović KONAČNO OTKRIO o čemu se radi!

Kapitenu baš ne ide, sada se zna i zašto...

Košarkaši Partizana su večeras savladali Crvenu zvezdu sa 88:86, pa sada posle pet odigranih kola u Evroligi imaju dve pobede i tri poraza, a Crvena zvezda je nastavila svoju lošu seriju i sada je njen skor 1-4. Nakon meča, bilo je reči o svemu, a trener Partizana, Željko Obradović objasnio je u čemu je problem sa kapitenom ekipe, Kevinom Panterom.

Obradović je na konferenciji za medije nakon meča objasnio i koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problem ima Kevin Panter, kapiten ekipe, kojem ova sezona nije počela na najbolji mogući način.

- Kevin ima problem sa obe noge, sutra ide da snimi. Kad se pogleda minutaža, skok, penali, vidi se da je ovo timska pobeda i to je ono što me raduje. Ovo treba da nam da samopouzdanje. Imamo konačno neke procente šuta koji su normalni, mi smo ove procente imali stalno prošle sezone. Ove smo imali katastrofalne procente. Večeras smo tu bili pametniji, nije slučajno što smo ubacili 9 od 20. U ovom ritmu je važno da se oni odmore - rekao je Obradović i dodao:

- Posle Mege nismo imali trening, gledali smo snimak, sutra su imali slobodan dan. Nema se vremena. Detalji koji su uvek važni, igrači moraju da shvate da se kroz njih dolazi do rezultata. Kaminski je otvorio izvanredno, i igrao je pametno. Onda je naišao period kada odbrambeno nije radio stvari koje treba da radi. Komunikacija između njega i ostalih na piku nije bila dobra. Pi-džej i njegov ulazak u prvom nije bio dobar. Imam individualne razgovore, pričao sam sa njim - objasnio je Obradović.

Najviše je Obradović bio besan na Avramovića posle šutnute trojke sa 8 metara u poslednjim napadima utakmice...

- On je pametan igrač, onaj koji razume igru. Teško mi je da ga gledam kako nema agresivnost u napadu. U drugom je konačno to uradio. Tim čini 12 igrača, male stvari, znam da ćemo svi biti potrebni i podizanjem forme kod jednog i drugog je značajno za tim. Aleksa ima i loših stvari i on i ja to pričamo. Nikad neću biti zadovoljan jer ja to gledam na drugi način. Ako osete igrači da ima zadovoljstvo, onda je sledeća utakmica katastrofa. Ja ću se truditi da sve te stvari popravim, a da ističem pozitivne stvari, naravno, on je sa energijom preokrenuo utakmicu.  Ako želi da bude top igrač, postoji stepenica koju mora da pređe - zaključio je Obradović.

Partizanov skor je 2-3, a Zvezdin 1-4.

Dva tima sastaju se u ponedeljak u okviru ABA lige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.