PAKLENI PLAN KONTEA: Inter dovodi kvartet STRAŠNIH pojačanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2020, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAKLENI PLAN KONTEA: Inter dovodi kvartet STRAŠNIH pojačanja!

Milanezi ne odustaju od Skudeto.

Iako je do kraja Serije "A" ostalo još 13 kola, u Interu već razmišljaju o narednoj sezoni. Klub iz Milana već je spremio spisak četnjih želja, a na listi trenera Antonija Kontea nalazi se četiri imena.

Prvi je Arturro Vidal, koji bi uz obeštećenje došao na "Meacu", kao deo transfera od Lautara Martineza u Barselonu. Čileanac se već dugo nalazi na listi želja Italijana.

Neroazuri su već dogovorili dolazak Tahita >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čonga iz Mančester junajteda bez obeštećenja, dok bi Martineza trebalo da zameni Pjer-Erika Obamejang. Napadač Arsenala je željan trofeja i najavljuje odlazak iz Londona, pa Inter u tome vidi veliku priliku da ga dovede.

El INTER estaría interesado en vender a LAUTARO a cambio de SEMEDO y ARTURO VIDAL+ dinero🥵🥶

¿Os parece un buen intercambio?🤔 pic.twitter.com/SmOZlWGuiU

— FCB Digital (@fcbdigital1) March 5, 2020

Poslednji na listi želja je Jan Vertongen. Defanzivcu Totenhema na kraju sezone ističe ugovor, pa su realne šanse da se reprezentativac Belgije pridruži nekadašnjem saigraču Kristijanu Eriksenu, koji je ove zime stigao na "Đuzepe Meacu". Podsetimo, Vertongen je član Pevaca od jula 2012. godine, koji su za njegov dolazak platili Ajaksu 12.500.000 evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.