Ozbiljan početak, Ibra doveo Halida u Galaksi! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozbiljan početak, Ibra "doveo" Halida u Galaksi! (video)

Prošla godina je bila neuspešna, ova počela jasnom porukom...

Zlatan Ibrahimović je posle mnogo buke ostao u Galaksiju, pričalo se o Milanu, ali nije bilo formalnih kontakata, pre svega jer je preskup, zatim jer ima obavezu prema Amerikancima i spreman je da poštuje ugovor.

Dakle, Ibra ostaje u Los Anđelesu, počeo je juče pripreme za novu sezonu koja startuje u martu.

Galaksi želi mnogo više, ali moraće dodatno da pojačaju ekipu, novi trener Skeloto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima neke igrače na nišanu, prošle godine tim je bio sedmi na Zapadu i završio van plej ofa.

Urugvajac Polenta bi trebalo da pojača klub, bivši igrač Đenove i Nasionala ima dosta iskustva, bez kluba je i za nekih desetak dana trebalo bi da bude ozvaničen taj transfer.

A u međuvremenu, Ibra je "doveo" Halida Bešlića.

Naime, emitovao je snimak sa početka priprema, u pozadini se čuje muzika, pa će silno ojačani Galaksi na taj način početi pripreme, sa inspirisanim Ibrahimovićem.

Back to business @LAGalaxy pic.twitter.com/mx4UO9Fb3g

— Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official) 10. јануар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ibrahimović: Samo za tebe Beograđanko mala VIDEO

Izvor: B92, 11.Jan.2019

Zlatan Ibrahimović počeo je pripreme za novu sezonu sa zanimljivom muzikom podlogom...Švedski fudbaler poreklom iz Bosne i Hercegovine je objavio video kako se sprema u svlačionici Los Anđeles Galaksija...U pozadini je snažno odjekivao glas Halida Bešlića i njegova čuvena pesma "Beograđanka"...Ibrahimović...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.