Ovoga puta je izašla – Panter tragičar VIDEO

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 21:12

Ovoga puta je izašla – Panter tragičar VIDEO

Košarkaš Pantera Kevin Panter propustio je šansu da dovede svom timu prednost u prvom meču plej-of serije ABA lige.

Studentski centar je iznenadio i slavio (83:84) u uzbudljivoj završnici meča u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

Gosti iz Crne Gore su vodili tokom većeg dela meča, ali je domaći tim taj koji je imao prednost tokom čitave poslednje deonice sve do pred sam kraj.

Međutim, kada ne postignete koš poslednja dva i po minuta za očekivati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da budete kažnjeni. Prvo je Mario Drežnjak sa linije za slobodna bacanja smanjio na 83:81, a potom asistirao Ivšiću koji je pogodio uz faul.

Realizovao je i dodatno slobodno bacanje, pa je tako njegov tim prešao u prednost. I pored svega toga, crno-beli su imali gotovo ceo minut da preokrenu.

Preuzeo je odgovornost Kevin Panter, uzeo šut za tri i promašio. Na njegovu sreću, promašio je i Drežnjak, pa je tako dobio još jednu priliku.

Nažalost, ovo nije bilo njegovo veče i svakako se nije ponovilo ono herojsko iz prvog meča sa Realom u Madridu. Ovoga puta je lopta izašla iz koša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.