Ovo je razlog što je Srbija kažnjena?

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je razlog što je Srbija kažnjena?

Mnogima danas nije bilo jasno...

Kako smo preneli ranije danas, reprezentacija Srbije će svoj prvi meč u ulozi domaćina u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo morati da odigra bez prisustva publike.

Biće to utakmica između Srbije i Litvanije, koja je zakazana za 10. jun sledeće godine.

U prvom momentu se nije znalo koji je razlog za ovakvu odluku UEFA, čekalo se njeno zvanično saopštenje, ali tokom večeri se i ta informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pojavila.

Problem je napravljen tokom meča između reprezentacija Srbije i Crne Gore (2:1), 17. novembra u Ligi nacija. Crnogorski portal ''Šansa sport'', pozivajući se na saopštenje UEFA preneo je večeras da je Srbija kažnjena ''zbog rasističkih ispada njenih navijača'' tokom utakmice protiv popularnih ''Sokolova''.

Pre pomenute utakmice sa Litvanijom koju će ''Orlovi'' morati da odigraju bez pomoći publike, reprezentacija Srbije imaće i dva gostovanja na srartu kvalifikacija za EP, protiv Portugala 25. marta i protiv Ukrajine 7. juna naredne godine.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UEFA kaznila Srbiju: Bez publike na meču sa Litvanijom

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2018

UEFA je juče izrekla kaznu reprezentaciji Srbije od jednog meča igranja bez publike u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, zbog, kako je navedeno, "rasističkih ispada" navijača na susretu protiv Crne Gore u Beogradu (2:1), u Ligi nacija, 17. novembra...To konkretno znači da će "orlovi"...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.