Ovo je najveća sramota koju sam video VIDEO

Izvor: B92, 01.Dec.2022, 00:12

"Ovo je najveća sramota koju sam video" VIDEO

Rade Bogdanović i Dejan Nedić saglasili su se da arbitar Dani Makeli nije trebalo da dosudi jedaneasterac za Argentinu protiv Poljske.

Makeli, koji glasi za jednog od najboljih sudija sveta, po rečima sudije Nedića podlegao je pritisku i pokazao je na belu tačku, iako, po njegovom mišljenju, nije bilo elemenata za penal.

"Efekat, molim vas. Mesi je šutnuo loptu, efekat je viđen i nije trebalo da bude kaznenog udarca. Neverovatno za Danija Meklija, koji slovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za jednog od petorice najboljih svetskih sudija... Bio sam ubeđen da kada je otišao da gleda ekran i kada je video ovo što ćemo sada videti, da je Mesi odigrao loptu. Lopta je krenula u gol aut i da je efekat postignut. Pogledajte, golman ide na loptu, slučajno, nije to strašno bilo. Smatramo, konsenzus je napravljen, da je oštećena Poljska", rekao je Nedić gostujući na RTS-u.

Na to se nadovezao Rade Bogdanović.

"Ovo je sramota, najveća sramota koju sam video od sudija. Lepo ste objasnili, fenomenlano - efekat. Sramota", kazao je.

Sudija Nedić zaključio da je Makeli favorizovao Argentinu i da to nije smeo da dozvoli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.