Ovo je najbolja guza na svetu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Dec.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najbolja guza na svetu (FOTO)

Dvadesetjednogodišnja Džen Selter (Jen Selter) trenutno važi za devojku sa najboljom guzom na svetu. Svojim fotografijama na Instagram profilu privukla je 5 miliona pratilaca, među kojima su i devojke koje žele da imaju pozadinu poput nje. Pre nekoliko meseci dobila je i licencu fitness trenera. Evo kako izgleda najbolja guza na svetu.


Potrebno je vreme da biste transformisali svoje telo, ne očekujte rezultate preko noći. Zacrtajte sebi cilj koji želite da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ostvarite i pratite svoj progres. Bićete zadivljeni rezultatima. – napisala je Džen na svom Instagram profilu.

Džen pored regularnog vežbanja u teretani praktikuje i vežbanje u prirodi.

Ukoliko želite da izgledate kao ova atraktivna instruktorka na njenom Facebook i Instagram profilu možete pronaći vežbe koje će vam pomoći da postignete rezultate, kao i preporuke ishrane i ostalih korisnih stvari kojim možete dovesti telo do savršenstva.
hotsport.rs/K.A.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.