Ovo je kazna za Dijega Koštu!

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je kazna za Dijega Koštu!

Juče smo vam pisali, odluka FA je da kazni Dijega Koštu nakon odgledanog snimka.

Fudbaler Čelsija je nakon žestokih duela sa fudbalerima Arsenala prošao nekažnjeno, a zanimljivo da čak nije napravio niti jedan faul. Tačnije, niti jedan mu nije sviran od strane sudije Majka Dina.

Juče smo dobili informaciju da će Dijego Košta biti kažnjen, a danas je odlučeno i koliko mečeva će biti suspendovan.

Zbog nedozvoljenih startova koji nisu okarakterisani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao faulovi u meču sa Arsenalom, Dijego Košta je naknadno kažnjen sa 3 utakmice neigranja.

Dakle, protiv Volsola u Liga kupu, kao i protiv Njukasla i Sautemptona u Premijer ligi.

Murinjo je već najavio žalbu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LK - Siti prošao, Svonsi ispao!

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015

Osam mečeva engleskog Liga kupa je odigrano večeras, evo ko se našao u osmini finala...Većini ljubitelja fudbala u Engleskoj je danas bilo zanimljivo šta će uraditi Mančester siti, ali je zanimljivo bilo i u derbiju Birmingema...Aston Vila je savladala gradskog rivala Birmingem sa 1:0, a jedini...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.