Ovo je cena novopečenog reprezentativca Engleske!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2020, 15:49

Ovo je cena novopečenog reprezentativca Engleske!

Veliki broj klubova bi mogao da pokuša da ga angažuje po završetku sezone.

Aston Vila je u teškoj poziciji, nakon 28 odigranih mečeva imaju 27 bodova i pretposlednji su na tabeli.

Još je neizvesno kada bi sezona mogla da se nastavi u Engleskoj, ali ako se to dogodi, čekaće ih teška borba za opstanak.

Ukoliko se ipak ekspresno vrate u niži rang, naći će se u poziciji u kojoj neće moći da zadrže svoje najbolje igrače, ali će ipak moći dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da zarade.

Džeka Griliša prate najveći engleski klubovi, a vlada veliko interesovanje i za štopera tima iz Birmingema Tajrona Mingsa.

Nije uspeo da se dokaže u Bornmutu, minule sezone je zablistao na pozajmici u Čempionšipu, pa je Din Smit odlučio da ga otkupi za oko 25 miliona evra, kada je Vila izborila Premijer ligu.

Nije pogrešio, Mings se odlično pokazao i u Premijer lige, debitovao je i za seniorsku reprezentaciju Engleske.

Brojni klubovi ga prate, ali je pitanje da li će biti spremni da izađu u susret uslovima Aston Vile, koja za svog defanzivca traži oko 45 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.