Ovo je bila moja poslednja utakmica

Izvor: B92, 22.Jun.2021, 13:27

"Ovo je bila moja poslednja utakmica"

Selektor fudbalera Severne Makedonije Igor Angelovski izjavio je u Amsterdamu da je meč sa Holandijom bio poslednji na selektorskom mestu.

"Ovo je moja poslednja pres konferencija koa selektora. Moj dogovor sa Fubalskom federacijom Makedonije ističe 31. jula i sa tim završavaju moje obaveze", rekoa je Angelovski posle meča sa Holadijom koji je Severna Makedonmija izgbila sa 3:0, a preneli makdonski mediji.

Portal "Sakam da kažam" (sdk.mk) podseća da je Angelovski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na mesto selektora došao 2015. godine, čime je selektor sa nadužim stažom u makdonskoj fudbalskoj reorezentaciji.

Angelovski je fudbalere Severn Makedonije prvi doveo na jedno veliko takmičenje - Evopsko prvenstvo, a prethodnih sedmica su mediji u Skoplju prenosili da su za njegove uskege zaonteresvani neki evropski klubovi, među kojima i Đenova u kojoj igra Goran Pandev.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.