Ovo je Juventusova prva meta za januar!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Juventusova prva meta za januar!

Posle lošeg starta, italijanski šampion već razmišlja o novim pojačanjima.

Cilj je da se tim dodatno pojača, traži se i dalje vezni fudbaler, a kako pišu italijanski mediji Marota pregovara sa Rudijem Felerom, direktorom Leverkuzena.

Juventus je i letos želeo da dovede odličnog Hakana Čalhanoglua, ali u vremenskoj iznudici na kraju prelaznog roka lakše je bilo kupiti Ernaneša od Intera.

Ipak, Turčin sa nemačkim pasošem bi, kako smatraju i redovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << italijanskog šampiona unapredio igru tima, pa je razumljiva želja da se kupi igrač koji bi duže vreme mogao da nosi igru "Bjankonera".

Cena je paprena, slična onoj za Drekslera, biće potrebno više od 25 miliona evra da se 21-godišnji fudbaler preseli u Torino. On ima čvrst ugovor sa Bajerom, do 2019. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.