Izvor: RTS, 23.Jan.2021, 14:37

Ovo čak ni Šeku nikada nije pošlo za rukom

Na košarkaškoj utakmici u jednoj američkoj srednjoj školi umalo nije došlo do velike nesreće, kada se odvalila konstrukcija u hali posle jednog snažnog zakucavanja. Srećom, sve je prošlo bez žrtava.
Legendarni Šekil O'Nil, pred sjajnih košarkaših umeća, bio je poznat i po tome što je "terorisao" table na mnogim terenima na kojima je igrao.

Međutim, ono što se desilo u jednoj američkoj srednjoj školi čak ni Šeku nikada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pošlo za rukom.
Posle jednog snažnog zakucavanja, otkačila se kompletna konstrukcija sa vrha sale i umalo pokosila nekoliko igrača na terenu.
Sreća u nesreći je da niko nije povređen.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.