Oven: Šanse su nam veoma male

Izvor: B92, 11.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oven: "Šanse su nam veoma male"



Fudbaler Real Madrida Majkl Oven ocenio je da su šanse njegovog tima da pretekne Barselonu i osvoji titulu male, ali je obećao da će se Madriđani boriti do kraja.

"Još postoji šansa, iako je ona mala", rekao je engleski reprezentativac i dodao: "Mi se nadamo da će se Barselona uspavati, mada to nije realno".

Posle šest godina Barselona je na korak do titule prvaka Španije, jer ima šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipe na tabeli.

"Mi možemo da pobedimo u naredne tri utakmice. Igramo dobro u ovom trenutku. Postoji mala šansa, pa ako pobedimo sve mečeve možda će se nešto i dogoditi", rekao je Oven.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.