Ovako je Mesi mešao u prethodnoj sezoni! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2015, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Mesi mešao u prethodnoj sezoni! (video)

Prva zvezda Barselone Lionel Mesi izveo je toliko dobrih poteza u minuloj sezoni a evo kako na jednom mestu izgledaju driblinzi omalenog Argentinca.

Argentinski internacionalac Lionel Mesi obeležio je sezonu 2014/2015 sjajnim potezima i golovima a Barselona je zahvaljujući njegovim sjajnim igrama stigla do "triplete".

Teško je izdvojiti sve dobre poteze Lionela Mesija u minuloj sezoni ali su poklonici njegove igre pokušali da nam na jednom mestu objedine sve Argentinčeve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << driblinge u prethodnoj sezoni.

Četvorostruki laureat "Zlatne lopte" odigrao je u prethodnoj sezoni 57 utakmica u dresu Barselone na kojima je postigao 58 golova čime je zasenio sve ostale konkurente.

Sa sjajnim Mesijem u timu Barselona je u sezoni 2014/2015 osvojila titulu prvaka Španije i Evrope a ujedno je stigla do trofeja u "Kupu Kralja.

Pre zvaničnog početka nove sezone Katalonci će imati priliku da osvoje još dva trofeja i to u Superkupu Evrope i Superkupu Španije.

Lionel Mesi - Najbolji driblinzi u sezoni 2014/2015!

Posted by Barselona Srbija on уторак 23. јун 2015.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.