Ovako Mačvan izgleda u majici NOVOG kluba

Izvor: Mondo, 30.Jul.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Mačvan izgleda u majici NOVOG kluba

Dvostruki uzastopni šampion Japana zvanično je predstavio svoje veliko pojačanje za narednu sezonu, reprezentativca Srbije i dugogodišnjeg evroligaškog igrača.

Milan Mačvan u utorak je na zvaničnom klupskom sajtu predstavljen kao novi član Alvarka iz Tokija, dvostrukog uzastopnog prvaka Japana.

Iskusni krilni centar (29 godina, 206 cm) na jesen će ponovo zaigrati posle dva kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta - u januaru, pa u septembru 2018.

Mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je iznenadio odlukom da se oproba na Dalekom istoku, ali Mačvan je objasnio da posle duge pauze želi "novi početak" i da smatra da će u Japanu imati priliku da se fokusira isključivo na košarku, u konkurenciji kvalitetnijoj nego što se kod nas misli.

Kako nekadašnjem asu Hemofarma, Makabija, Partizana, Galatasaraja, Armanija i Bajerna "stoje" boje Alvarka, a one donekle podsećaju na neke od "Makijevih" prethodnih klubova, može se videti na sajtu kluba čiji je šef stručnog štaba Luka Pavićević.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.