Ovaj podatak nije za pohvalu, da li je Klop u problemu?

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2019, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj podatak nije za pohvalu, da li je Klop u problemu?

Navijači još jednom nisu oduševljeni izdanjem Liverpula.

Liverpul je večeras propustio priliku da se odmakne Sitiju na pet bodova prednosti, pa je borba za titulu i dalje otvorena.

Niko nije ni očekivao da će ona biti gotova u februaru, ali Jirgen Klop bi morao da se zabrine zbog jednog podatka.

Naime, "Redsi" su u prvih 20 utakmica u Premijer ligi ove sezone izgubili samo šest bodova, dok su samo u poslednjih pet mečeva ispustili čak sedam.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Pre Vest Hema, ekipa sa Enfild Rouda je odigrala nerešeno sa Lesterom i izgubila upravo od Sitija, dok je pobedla Brajton i Kristal Palas.

"Redsi" ulaze u ne tako povoljan raspored pošto će nakon Bornmauta dočekati Bajern u Ligi šampiona, da bi nakon toga usledio veliki derbi sa Junajtedom na Old Trafordu.

Može li Liverpul izdržati do kraja šampionata i podići toliko željeni pehar namenjen prvaku Engleske?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.