Ova četvorica su sigurna za odlazak iz Zvezde?

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova četvorica su sigurna za odlazak iz Zvezde?

Crvena zvezda će morati da pretrpi određene promene ovog januara.

Ekipa Crvene zvezde moraće da pretrpi određene promene pošto će u drugom delu sezone imati duplo manje mečeva nego u prvom, a tim je prenatrpan i ima čak u proseku trojicu po poziciji.

Ko bi mogao da napusti klub?

"Sportska centrala" danas prenosi da su to četvorica. Žander je prvi, slede ga Milan Jevtović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Veljko Simić i Hoze Kanjas.

Žander se obrukao protiv Olimpijakosa nakon čega se našao i na udaru navijača, Milan Jevtović jednostavno nije dobijao veliku priliku i na pragu je odlaska, Veljko Simić nije igrao toliko ove sezone, a Kanjas nije pokazao zašto je doveden u Zvezdu.

Čekamo još informacija, priče o odlascima i dolascima u Crvenu zvezdu su tek počele...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.