Oumaru: Dolazimo u Beograd po tri boda!

Izvor: Mondo, 05.Apr.2013, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oumaru: Dolazimo u Beograd po tri boda!

Najbolji strelac Vojvodine optimista pred gostovanje Novosađana u Beogradu.

Derbi utakmica 22. kola Jelen Superlige Srbije igraće se u nedelju u 19.00 na stadionu Partizana, gde lideru u goste dolazi trećeplasirana Vojvodina. Utakmicu možete gledati na prvom kanalu Arene Sport.

Novosađani su u prošlom kolu na "Karađorđu" izgubili od OFK Beograda (0:1), dok Partizan iza sebe ima dva remija na gostovanjima (Sloboda 0:0, Hajduk 1:1).

Nešto slabije igre >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šampiona u poslednje vreme motiv su više za igrače Vojvodine da u Beogradu dođu do tri boda.

Otud optimizam kod napadača gostiju Abubakara Oumarua.

"Znamo svi da je Partizan dobra ekipa i da neće biti lako, ali idemo tamo da osvojimo tri boda. Ne idemo da igramo kako njima odgovara, nego kako mi želimo. Svi su spremni da daju maksimum i to je najbitnije", istakao je Kamerunac.

Trener Novosađana Nebojša Vignjević kazao je da veruje u dobro izdanje svojih igrača, bez obzira na poraz od OFK Beograda.

"Idemo u goste aktuelnom šampionu i vrlo kvalitetnoj ekipi. To je skup kvalitetnih pojedinaca, koji nije bez razloga na prvom mestu. I mi, međutim, imamo kvalitet i bez obzira na neprijatan poraz u prošlom kolu možemo da se vratimo na kurs koji nam je donosio pobede. Svesni smo da neće biti lako, ali svi imaju veliki motiv da se iskupe za poraz i vrate pobedničku atmosferu. Imamo puno prostora da napravimo dobar rezultat, nemamo probleme sa kartonima, niti ima značajnijih povreda", rekao je Vignjević.

On je dodao da će se u tim vratiti standardni prvotimci Miroslav Vulićević, Aleksandar Katai i Nemanja Radoja, dok je zbog problema sa kolenom pod upitnikom nastup Ađurua.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.