Otkriveno - Pitanje je trenutka kada će Simeone u Inter!

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno - Pitanje je trenutka kada će Simeone u Inter!

Sestra poznatog trenera je otkrila da će Simeone jednog dana završiti u Interu.

Dijego Simeone je jedan od najboljih trenera današnjice, sa Atletiko Madridom je imao mnogo uspeha, napravio je jedan respektabilan tim koji skoro niko u ovih nekoliko godina nije nadigrao.

Ipak, treba očekivati da jednog dana ode iz tog kluba, a kao naredni klub ovog poznatog Argentinca pominje se Inter u kom je igrao od 1996. do 1999. godine.

"Mislim da je samo pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vremena. On voli taj klub, voli atmosferu u Milanu i voleo bi da trenira Inter", rekla je njegova sestra Natalija, ujedno i njegov menadžer.

Čolo Simeone je bio na pragu da ode iz Atletiko Madrida u prethodnoj sezoni, ali je na kraju produžio ugovor.

"Dijego je sa Atletikom sedam godina i tamo je postao jedan od najboljih na svetu. Zna da još nije završio posao i ja ga podržavam u tome", rekla je Natalija.

Ona je napomenula i trećeg sina Dijega Simeonea koji je navodno i najtalentovaniji.

"Đulijano Simeone je Dijegovo treće dete, trenutno igra za River Platu i najtalentovaniji je. Oni smatraju da treba da igra napadača, ali mislim da je on više "sedmica" nego klasičan napadač", rekla je Natalija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.